Maui drágakövek1. AMETISZT

Növeli a magunkra hangolódást.

Ez az eszencia segíti a VÁLASZTÁST, hogy kimozduljunk a veszteségtől való félelemből a bizonyosság felé, a megnövekedett ráhangolódáson keresztül.

2. AKVAMARIN

Feloldja az intuitív ráhangolódást akadályozó gátlásokat.

Amikor az érzékeken túli ráhangolódás hiányzik a tudatalatti ellenségesség miatt, akkor az AKVAMARIN oldja a blokkot, hogy tudatosan értékelhessük azt, ami az öt érzékszerven túl felfogható.

3. SMARAGD

Az elfogadás, az önértékelés és a nyíltság növekedését szolgálja.

Harmonizáló hatása által ez az eszencia arra szolgál, hogy növelje az elfogadást, az értékek érzékelését és a nyíltságot a jelenben és a jövőben.

4. LÁPISZ LAZULI

Visszaállítja az öntudatosságot és az egységet a testben, a tudatban és a lélekben. Fokozza az önkifejezést.

Amikor az elkülönülés és az elhagyatottság érzése nyomaszt, a Lápisz visszahozza az egység érzését a testbe, lélekbe és a szellembe – megerősíti az öntudatunkat és azt, hogy pozitív kommunikációval tudjuk kifejezni magunkat.

5. HOLDKŐ

Előmozdítja az önelfogadást, lecsendesíti a külső / belső világtól elválasztó érzéseket.

Ez az eszencia megnyugtatja és elcsitítja azokat az érzéseket, hogy nem törődnek velünk, és hogy nem vagyunk elfogadhatóak önmagunk számára – azokat az érzéseket, amelyek elvágnak minket a belső és külső világunktól.

6. OPÁL

A ráhangolódást és a megértést kiegyensúlyozza.

Az Opál egyensúlyt hoz a merev közömbösségbe, hogy megnyíljunk az áthangolódás és megvilágosodás felé.

7. KVARC

A választás tudatosságát nyújtja, és az összpontosítás és kiegyensúlyozottság lendületét.

A nyugtalan testnek és szellemnek ez az eszencia a választás lehetőségét kínálja és a szellem belső hatalmát, hogy koncentrációt és meditációs összpontosítást érhessünk el.

8. RÓZSASZÍN KVARC

Helyreállítja, és egyensúlyba hozza a létezés szükségességének tudatát.

Amikor a sértődöttség sebzi a tudatunkat, a Rózsaszín kvarc helyreállítja és kiegyensúlyozza azt az érzést, hogy szükség van ránk.

9. RUBIN

A harag energiáját a közösség javára végzett munkára való hajlandóságra változtatja.

A Rubin átalakítja a túlfeszített harag blokkolt energiáját, hogy hajlandóak legyünk tudatosan előkészíteni az utat minden résztvevő legteljesebb javára.

10. ZAFÍR

Megtisztít a gyötrő gondolatoktól, és enyhíti a megbánás és bűntudat, közömbösség és elkülönülés tudatosságát.

Ez az eszencia megtisztítja a kényszeres gondolkodást, és felszabadítja a tudatot a bánat, bűntudat, közöny és elkülönülés nem szívesen látott kötelékeitől, hogy a VÁLASZTÁS szabadsága újra lehetővé váljon.

11. TIGRISSZEM

Feloldja az irányításra való törekvést, és felébreszti az alkalmazkodást.

Azoknál, akiknek az eddigi élete mély letörtséghez vezetett, a Tigrisszem feloldja az erőfeszítést, hogy kontroll alatt tartsák a dolgokat, és felébreszti az elfogadást, mint a harmónia kulcsát.

12. TÜRKIZ

Oldja a kishitűség keserűségét, az elfojtott haragot és elkülönülést.

A Türkiz feloldja a keserűséget, amelynek gyökere a veszteségtől való félelem, elfojtott harag és elfogadhatatlan elkülönülés. Helyreállítja a védettség biztonságát, a felkészülésre való hajlandóságot, és annak a nyugalmát, hogy egységben tudjuk magunkat Magasabb Énünkkel.